Duncan Stutterheim vertelt over zijn succes als creatieve ondernemer

Beste BVL-leden,

Met dit bericht willen we u graag alvast op de hoogte brengen van de komende avond van de BVL.

Het is de BVL gelukt een zeer inspirerende ondernemer te contracteren, om te komen spreken voor de leden van de BVL!
Topondernemer én Landsmeerder Duncan Stutterheim komt in Café de drie Zwanen exclusief zijn verhaal doen voor BVL-leden en hun introducés. Hij doet dat op donderdag 29 maart aanstaande.

Duncan richtte op zijn achttiende jaar een koeriersbedrijf op. Een jaar later begon hij met zijn broer Miles een bedrijf om gabberhousefeesten te organiseren. Dat groeide uit tot ID&T, Nederlands grootste organisator van dance events en tevens platenlabel, horecaonderneming en mediabedrijf. Onlangs heeft hij zelfs de 17 gebouwen van de Westergasfabriek overgenomen!

Met ID&T organiseerde Duncan Stutterheim jarenlang feesten als Sensation, Thunderdome en Mysteryland. Eerst alleen in Amsterdam, daarna in 22 landen. In maart 2013 verkocht Stutterheim zijn bedrijf aan SFX Entertainment, dat voor ID&T honderd miljoen dollar neertelde. Een jongensboek…

Op donderdag 29 maart is Duncan Stutterheim exclusief bij ons te gast, omdat hij zijn verhaal wel eens wil doen voor onze club. Hij deelt belangrijke lessen als: ‘Hoe ga je om met grote ondernemersrisico’s? Wat is de waarde van een concept en van marketing? Hoe bewaak je de balans tussen werk en privé? Hoe belangrijk is coaching en hoe ga je om met tegenslagen?’ Deze en nog vele andere vragen komen aan de orde.

Leden van de BVL kunnen deze avond kosteloos bijwonen, samen met hun eventuele partner. Daarnaast kunt u als lid één ondernemer extra (inclusief eventuele partner) meenemen als introducé.

Het aantal plaatsen voor deze avond is beperkt. Meld u daarom snel bij ons aan via bestuur@bvl-landsmeer.nl. Geef daarbij ook aan of u met partner en/of introducé komt, zodat wij plaatsen voor u kunnen reserveren.

Duncan Stutterheim
Datum: donderdag 29 maart 2018
Tijd: inloop vanaf 17:30, Duncan Stutterheim spreekt vanaf 19:30 uur
Organisator/gastbedrijf: BVL
Locatie: Café de Drie Zwanen, Den Ilp 68 te Den Ilp
Toegang: gratis voor leden (introducé van harte welkom)
Aanmelden via: bestuur@bvl-landsmeer.nl

Het bestuur van de BVL kijkt ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Bestuur BVL Landsmeer

 

BVL notulen ALV 24 maart 2017

BVL Borrel


Datum:
20/04/2018
Tijd:
17.30 - 19.30 uur
Gastbedrijf:

Jumbo Plemp
Waar:

Plemp Holding, Dorpsstraat 69, Landsmeer (ingang naast Kruidvat)

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl