Een overzicht van de eerstvolgende data:

BVL Nieuwjaarsborrel

  • 13 januari 2018 – Café de Driesprong vanaf 20:00

Business Borrel

Iedere laatste vrijdag van de maand (behoudens twee vakantiemaanden) wordt door één van de leden de Business Borrel georganiseerd in één van de lokale horecagelegenheden. Deze Business Borrels worden zeer goed bezocht en bieden onder het genot van een drankje de mogelijkheid collega-ondernemers beter te leren kennen. De organiserende ondernemer(s) kunnen zich middels een interview in onze maandelijkse “Nieuwsflits” aan de overige leden presenteren. Het artikel in de Nieuwsflits is kosteloos.Tijdens de Business Borrel bent u in de gelegenheid een korte bedrijfspresentatie te geven.

Hebt u interesse om een Business Borrel te geven? Wilt u meer weten over hoeveel het organiseren van een Business Borrel u ongeveer kost? Neem dan contact op met het bestuurslid: Ingrid Eeken, per mail info@juffrouwtoktok.nl of telefonisch 020-4825554. Of stuur een e-mail naar het secretariaat: bestuur@bvl-landsmeer.nl.

U kunt ervoor kiezen de Business Borrel samen met een andere ondernemer te organiseren.


Lees verder

Nieuwjaarsborrel

Datum: 13/01/2018
Tijd: Vanaf 20:00
Gastbedrijf: Café de Driesprong
Waar: Dorpsstraat 40, Landsmeer

Lees verder

Nieuwjaarsborrel


Datum:
13/01/2018
Tijd:
Vanaf 20:00
Gastbedrijf:

Café de Driesprong
Waar:

Dorpsstraat 40, Landsmeer

Naar agenda

Starterskorting


Startende ondernemers (maximaal 2 jaar ingeschreven bij de KvK), die lid willen worden van de BVL, krijgen het eerste jaar een korting van 50% op het lidmaatschapsgeld.

© 2015 BVL Landsmeer | Postbus 796, 1440 AT Purmerend | bestuur@bvl-landsmeer.nl