Duncan Stutterheim: ondernemen is ook zaken laten gebeuren.

Donderdag 29 maart 2018 namiddag stroomde Café De Drie Zwanen in Den Ilp vol met leden van de BVL en introducees. Tijdens deze business borrel zou Landsmeerder en ondernemer Duncan Stutterheim vertellen over zijn succesvolle ondernemerschap.

In de vorm van een talkshow ondervroeg Dirk Jan Stouten Duncan over zijn leven en zijn werk. Een fascinerende aaneenschakeling van vooral succes maar ook van tegenvallers kregen de aanwezigen te horen. Zijn bescheidenheid over hetgeen hij gepresteerd heeft en de voortdurende relativering daarvan, dwingt respect af. Zijn eerlijkheid over dat hij tweemaal langs de afgrond is gegaan met zijn bedrijf, deden bijna vergeten dat hij Nederland wereldwijd als Dance-Event-natie op de kaart heeft gezet. Het feit dat hij de miljoenen, die hij verdiende met de verkoop van ID&T, in nieuwe projecten stopte (A’DAM Toren en Westergasterrein) geeft aan dat hij ondernemer in hart en nieren is.

Aan het einde van deze boeiende avond, blijft ook een beeld hangen dat Duncan Stutterheim een echte familieman is. De relatie met zijn vader en zijn gezin kwam steeds als een rode draad in het interview naar voren.

Weer een prachtige avond, georganiseerd door het bestuur van de BVL, die navolging verdient.

BVL Borrel


Datum:
20/04/2018
Tijd:
17.30 - 19.30 uur
Gastbedrijf:

Jumbo Plemp
Waar:

Plemp Holding, Dorpsstraat 69, Landsmeer (ingang naast Kruidvat)

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl