MKB-Nederland enthousiast over vacaturesite 45-plussers

“Ik roep werkgevers op hun vacatures te plaatsen op deze site. Grote kans dat je daar een ervaren kracht vindt die je in je bedrijf wilt hebben.” Directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland is enthousiast over het initiatief van ANBO en Ervaren Jaren: een vacaturesite voor 45plussers. 

Prima initiatief
MKB-Nederland zet zich al jaren in om de positie van de ervaren mensen, ouderen, op de arbeidsmarkt te verstevigen. “Wij zeggen tegen werkgevers: heb je een vacature, nodig dan ook minstens één 50plusser uit.” Deze site is een prima initiatief om ervaren, oudere werknemers, talent voor in je onderneming, te vinden.”

Samenbrengen
Ouderenbond ANBO en Uitzendbureau Ervaren Jaren willen dat veel meer oudere werkzoekenden nog sneller aan het werk komen. Er zijn veel vacatures maar tegelijkertijd ook veel goede werkzoekenden die niet aan de slag komen. Met deze vacaturesite willen beide instanties werkgevers en oudere werkzoekenden op een gemakkelijke manier samenbrengen.

Direct solliciteren
Werkgevers kunnen op de site hun klussen en banen aanbieden. Werkzoekenden in het hele land kunnen zich meteen inschrijven en ook direct solliciteren. Behalve fulltime banen voor jonge vijftigers zijn er ook bijbanen en vrijwilligerswerk te vinden voor bijvoorbeeld gepensioneerden die nog niet thuis willen zitten. De website is ook bedoeld voor zzp’ers.

 

Bron: https://www.mkb.nl/nieuws/mkb-nederland-enthousiast-over-vacaturesite-45-plussers?utm_source=Nieuwsbrief_MKB-Nederland-informeert&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail

BVL Borrel


Datum:
25/05/2018
Tijd:
17.30 - 19.30 uur
Gastbedrijf:

College Gemeente Landsmeer
Waar:

Dorpshuis Landsmeer, Calkoenstraat 27, 1121 XA Landsmeer

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl