Datum: 12/06/2020
Tijd: 17.30 tot 19.30 uur
Gastbedrijf:
BVL Landsmeer
Waar: volgt zo spoedig mogelijk


Op vrijdag 12 juni start officieel het haringseizoen in Nederland. Traditiegetrouw wordt de dag ervóór, donderdag 11 juni 2020, het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild in Visafslag Scheveningen.

Trouw BVL-lid Ferry Prud’homme de Lodder van IMMO Beheer BV organiseerde vorig jaar een heuse haringparty om de start van het haringseizoen samen met BVL-leden te vieren. En dit jaar wil hij dat heel graag wéér doen – en wel op vrijdag 12 juni aanstaande.

Rekening houden met coronamaatregelen
Tijdens de haringparty moet uiteraard rekening gehouden worden met de maatregelen die gelden in verband met COVID-19. Daarom zijn we op dit moment in onderhandeling over de juiste locatie voor deze eerste borrel sinds maanden. Uiteraard zullen we u op de hoogte brengen zodra de locatie definitief is en we er zeker van zijn dat we aan alle eisen kunnen voldoen voor onze leden.

Alle bekende feiten alvast even op een rijtje:
Datum: vrijdag 12 juni 2020
Tijd: van 17:30 tot ongeveer 19:30 uur
Locatie: nog nader te bepalen (volgt zo spoedig mogelijk).

MKB Nederland
We delen graag de informatie met u die MKB Nederland op een rijtje heeft gezet voor MKB-ondernemers. Via https://www.mkb.nl/corona vindt u onder andere regelingen van de overheid voor bedrijven die zijn getroffen door het Coronavirus en crisisnummers die u kunt bellen voor het geval u er vragen over heeft.

We wensen onze leden heel veel succes in deze tijden, waarin veel ondernemers geraakt worden door de gevolgen van deze bijzondere omstandigheden.