Lid worden

De BVL faciliteert in het samenbrengen van ondernemers met als doel het delen van informatie en ervaring. Dit leidt tot een verrijking van contacten, kennis en kunde.

Het lidmaatschap kost normaliter € 295,00 per jaar. Vanwege het beperkt kunnen organiseren van activiteiten in 2021  vanwege de Corona Crisis heeft het bestuur besloten om voor 2021 een korting toe te passen en het lidmaatschapsgeld vast te stellen op € 150,00. Nieuwe leden betalen tot het einde van het lopende jaar echter helemaal niets! Wellicht is dit dan ook het moment om je als nieuw lid aan te melden om te ondervinden of de BVL iets voor je is.  Als lid ben je onderdeel van ons ruime netwerk en kun je dus profiteren van de contacten, kennis en kunde binnen de BVL. Op onze business borrels is uiteraard ook je partner welkom. Ondernemen doen we tenslotte samen.

Lid worden is eenvoudig. Stuur je gegevens naar bestuur@bvl-landsmeer.nl. Eerst vrijblijvend kennismaken met onze mooie vereniging kan natuurlijk ook. Laat het ons gerust weten wanneer je daar een keer bij wilt zijn.

 


BVL leden bijeenkomst met spreker netwerker Nico Perdaan


Datum:
30/09/2022
Tijd:
17.30u - 20.30u
Gastbedrijf:

BVL Landsmeer
Waar:

Sportcafe de Remise

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl