Lid worden

De BVL faciliteert in het samenbrengen van ondernemers met als doel het verbinden met andere ondernemers uit (de regio) Landsmeer en het delen van kennis en ervaring. Dit leidt tot een verrijking van contacten, kennis en kunde.

Vertegenwoordigers van de gemeente (college en raadsleden) zijn ook regelmatig aanwezig bij de bijeenkomsten zodat kennis kan worden gedeeld en zij ook op de hoogte zijn van wat er leeft onder de ondernemers.

Het lidmaatschap bedraagt € 295,00 per jaar. Tijdens de Algemene Leden Vergadering rond maart van het lopende jaar wordt de definitieve contributie vastgesteld. Indien de liquide middelen dat toelaten kan besloten worden om een korting te geven op het standaard bedrag van € 295,00. Na de ALV ontvangt elk lid een factuur per E-mail.

Als lid ben je onderdeel van ons ruime netwerk en kun je dus profiteren van de contacten, kennis en kunde binnen de BVL. Op onze business borrels is uiteraard ook je partner welkom en is het mogelijk om één of twee collega’s mee te nemen. Ondernemen doen we tenslotte samen.

Lid worden is eenvoudig. Stuur je gegevens naar bestuur@bvl-landsmeer.nl. Wij sturen dan een inschrijfformulier naar je toe, waarmee de inschrijving wordt bevestigd. Eerst vrijblijvend kennismaken met onze mooie vereniging kan natuurlijk ook. Laat het ons gerust weten wanneer je daar een keer bij wilt zijn.

 


Nieuwjaars receptie


Datum:
13/01/2024
Tijd:
19.00u - 01.00u
Gastbedrijf:

BVL Landsmeer
Waar:

Café De 3 Sprong

Naar agenda