Lid worden

De BVL faciliteert in het samenbrengen van ondernemers met als doel het delen van informatie en ervaring. Dit leidt tot een verrijking van contacten, kennis en kunde.

Het lidmaatschap kost normaliter € 295,00 per jaar. Vanwege de Corona Crisis heeft het bestuur besloten om voor bestaande en nieuwe leden in 2020 geen lidmaatschapsgeld te heffen. Dit is dan ook wellicht het moment om je als nieuw lid aan te melden om te ondervinden of de BVL iets voor je is.  Als lid ben je onderdeel van ons ruime netwerk en kun je dus profiteren van de contacten, kennis en kunde binnen de BVL. Op onze business borrels is uiteraard ook je partner welkom. Ondernemen doen we tenslotte samen.

Ben je nieuw op de ondernemersmarkt (maximaal twee jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel), dan bieden we je in 2021 het eerste jaar 50% korting op de jaarlijkse contributie.

Lid worden is eenvoudig. Stuur je gegevens naar bestuur@bvl-landsmeer.nl. Eerst vrijblijvend kennismaken met onze mooie vereniging kan natuurlijk ook. Laat het ons gerust weten wanneer je daar een keer bij wilt zijn.

 


Haringparty


Datum:
18/06/2021
Tijd:
17:00 tot 19:30
Gastbedrijf:

BVL Landsmeer
Waar:

Het Wapen van Landsmeer – Calkoenstraat 27

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl