Algemene Leden Vergadering 2017

In een ontspannen sfeer werd vrijdag 24 maart j.l. de Algemene Ledenvergadering van de BVL gehouden. Voor ca. 30 leden hield voorzitter Paul Welzenbach de aanwezigen voor dat 2016 een mooi jaar voor de vereniging is geweest. De nieuwjaarsreceptie, borrels met of zonder spreker en het jaarlijkse golftoernooi werden goed bezocht. In zijn visie op het huidige jaar kwam het 40-jarig bestaan van de BVL aan bod. Het plan om dit heugelijke jubileum te vieren met rondvaart met diner werd instemmend ontvangen. Toch vroeg het bestuur de leden om eventuele ideeën aan te dragen om het feest nog groter te maken. Het bestuur nam met spijt afscheid van secretaris Andrea van der Giezen. Zij kon haar bestuursfunctie niet langer combineren het haar dagelijkse drukke werkzaamheden. In Wil Kok van de De Drie Zwanen heeft het bestuur een vervangster voor haar gevonden.

Na de voorzitter was de beurt aan de penningmeester. Robin Voet kon wederom prachtige cijfers laten zien. Met goedkeuring van de kascommissie bestaande uit Dirk Goede en Gerard Bakker werd hem decharge verleend door de vergadering.

Voor en na de vergadering werden de aanwezigen op de gebruikelijke culinaire wijze verzorgd door Ingrid Eeken en haar team van Restaurant Juffrouw Tok Tok.


Downloads:
BVL concept notulen ALV 12 februari 2016

Facereading


Datum:
24/09/2020
Tijd:
Aanvang 17.30 uur, borrelen na afloop
Gastbedrijf:

BVL Landsmeer
Waar:

Café De Drie Zwanen, Den Ilp 68, Den Ilp

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl