Algemene Leden Vergadering 2020

In een ontspannen sfeer werd op 2 september j.l. de Algemene Ledenvergadering van de BVL gehouden in het dorpshuis, tegenwoordig Het Wapen van Landsmeer geheten. Voor ca. 30 leden vertelde voorzitster Ellen Metgod de aanwezigen dat 2019 een mooi jaar voor de vereniging is geweest. Het lopende jaar 2020 staat vanwege Corona in een heel ander daglicht. Het aantal bijeenkomsten is beperkt geweest, maar waar mogelijk en rekening houdende met de opgelegde beperkingen is het toch mogelijk om maandelijks bij elkaar te komen. Het bestuur nam afscheid van Jaap Goede en Dick Roos. Het bestuur heeft daarvoor in de plaats Patrick Brugman en Léon van Riel (penningmeester) als vervangers aangewezen, met goedkeuring van de leden.

De penningmeester heeft vervolgens de jaarcijfers gepresenteerd en de kascommissie bestaande uit Peter Hilkman en Bert Doets hebben decharge verleend door de vergadering.

Voor en na de vergadering werden de aanwezigen door Richard en en Dennis van het Wapen van Landsmeer culinair verzorgd, waarbij rekening gehouden werd met de benodigde afstand tot elkaar. Gelukkig was het vanwege het mooie weer om nog even gezellig buiten bij te praten. Onder ons waren ook een aantal nieuwe enthousiaste jonge leden.


Algemene Leden Vergadering


Datum:
29/03/2023
Tijd:
18.00u - 21.30u
Gastbedrijf:

BVL Landsmeer
Waar:

Restaurant Juffrouw Toktok

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl