Zonne-energie bedrijfsdaken

Zonne-energie bedrijfsdaken
De gemeente Landsmeer richt zich sinds een tijdje extra op duurzaamheid. Een belangrijk duurzaamheidsonderwerp is de opwekking van hernieuwbare energie.

In het kader van zonne-energie op bedrijfsdaken worden er door de gemeente de komende tijd twee bijeenkomsten georganiseerd.

Subsidie grote daken
Ondernemers met grote daken kunnen door het plaatsen van zonnepanelen op hun dak een belangrijke rol spelen bij de grootschalige opwekking van zonne-energie. Omdat pandeigenaren met grote daken tot en met half november 2020 aanspraak kunnen maken op een SDE++ subsidie die de businesscase voor hen aantrekkelijk maakt, worden in samenwerking met buurgemeentes uit Zaanstreek-Waterland en provincie Noord-Holland twee digitale bijeenkomsten georganiseerd waarin ondernemers over de mogelijkheden en businesscases worden geïnformeerd.

In Landsmeer gaat het om 42 daken (daken van >1.000 m2). Deze zijn terug te vinden via https://servicepuntduurzameenergie.nl/atlas-zon-op-dak/.

Meer info
De digitale bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 23 juli en dinsdag 1 september van 16.30-18.00 uur. De complete brief van de gemeente over dit onderwerp kun je hier downloaden.

ALV


Datum:
02/09/2020
Tijd:
inloop 18.00 uur, vergadering v.a. 19.00 uur
Gastbedrijf:

BVL Landsmeer
Waar:

Café De Drie Zwanen

Naar agenda

© 2018 BVL Landsmeer bestuur@bvl-landsmeer.nl